20 December.
Håller just nu på att göra julgodis, och det blir hur gott som helst!
Har receptet här till er som vill prova och ni borde göra det för dom blir asgoda, riktigt onyttigt men skitgott :)
Ne nu ska jag fortsätta smälta chokladen..
Cornflakes crisps
100 g ljus mjölkchoklad
1 block (250 g) nougat
1 burk (350 g) nutella
1 l cornflakes
300 g mörk choklad
Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella. Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen.
Häll ut detta i en liten rektangulär form, 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper. Packa försiktigt ihop smeten så att inga lufthål uppstår. Låt stelna i kylen och skär kakan i bitar.
Finhacka den mörka chokladen. Smält 1/3 av den, rör i resten av chokladen tills allt smält. Låt svalna under omrörning till cirka 28 grader. Doppa bitarna i choklad, gärna med hjälp av en gaffel. Låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).
Kommentarer
Trackback